Kleine kantine Instituut Huisartsengeneeskunde

Rotterdam Centrum - dr Molenwaterplein 30

Omschrijving locatie :
De kantine is gesitueerd op de 4e etage van de Erasmus Universiteit Rotterdam.
 

Opdrachtgever:
Management van de Erasmus Universiteit.
 

Omschrijving opdracht:
Ontwerpen en laten uitvoeren van de inrichting van een kleine kantine die zowel een efficiënte maar ook een warme uitstraling moet hebben.
De volgende onderdelen moeten hun plaats krijgen.
- Koffie zet machine
- Vaatwasser
- Magnetron
- Kleine koelkast
- Lectuurkast
- Mededelingen bord
- Een boekenkast ook voor ordners
 

Toelichting op het ontwerp:
Omdat de gevel sterk bepalend is voor het karakter van het gebouw is deze niet aangetast, ook qua kleur niet. Verder is voor gekozen om het wit van de gevel in onderdelen van het interieur terug te laten komen, en om de sfeer niet al te medisch te laten zijn , is het wit gelardeerd met het natuurlijk materiaal blank gelakt Berken multiplex.  Voor het keukenblad en de vloerbedekking is gekozen voor een HPL en Rubber in een lichte groentint, dat geeft een rustig en neutraal effect.
Scheiding tussen werkgedeelte keuken en aanzitten is tot uitdrukking gebracht door het zitgedeelte te voorzien van een uitwasbaar tapijt in een groentint van het merk Floatex.
De wanden hebben een koffieroom kleur gekregen, de bedoeling was om hier nog koffiebonen op te stempelen maar is om kostenaspect  en verdeeldheid in het MT niet uitgevoerd.Om het interieur toch wat pit te geven is de lectuurkast in staalblauw gespoten.
 

Legenda:
Uitvoering : Monstermeubel Projectinrichters Rotterdam
                      www.monstermeubel.nl